foto_marco_zwaneveld

Marco Zwaneveld Head of Sports Viaplay Nederland

door Nieuws, Transfers

Marco Zwaneveld wordt verantwoordelijk voor de sportactiviteiten van Viaplay in Nederland. Marco Zwaneveld heeft 15 jaar bij RTL gewerkt in diverse functies.

Viaplay wordt in Nederland de thuisbasis voor de Formule 1, Bundesliga en Darts. In het najaar van 2022 wordt ook de Premier League toegevoegd aan het portfolio. ‘Ik ben zeer verheugd dat Marco heeft besloten om zich aan te sluiten bij Viaplay. We hebben de sterke ambitie om de nummer 1-leverancier van sportentertainment in Nederland te worden. Naast de sportrechten, hebben we hiervoor sterke Nederlanders nodig die op de best mogelijke manier een groot bereik kunnen genereren. Ik ben ervan overtuigd dat Marco dit in goede banen kan leiden’, aldus Peter Nørrelund, EVP & Chief Sports Officer, Nordic Entertainment Group.

Zwaneveld startte zijn TV carriere -met lokale Formule 1- producties en was recentelijk verantwoordelijk voor RTL7. ‘Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van NENT Group’, volgens Zwaneveld. ‘Naast de films en series kunnen we dankzij een prachtig sportrechtenpakket een enorme bijdrage leveren aan de start van ViaPlay in Nederland. Vanaf nu is het vol gas vooruit richting de lancering van het platform. De focus ligt op het samenstellen van een succesvol team bestaande uit een mix van ervaren professionals en de sterren van de toekomst.’

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.

Deel