Vragen? Kijk eerst even bij de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? neem dan contact met ons op. We helpen je graag!
Whatsapp
Email
+31356030600

Contact

Neem contact met ons op voor al je vragen

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

Meest gestelde vragen door werkgevers

Ja, voor veel bedrijven heeft dat de voorkeur. Zodra we de betaling hebben ontvangen activeren we de vacature(s) automatisch.

Vacatures van bestaande relaties worden doorgaans binnen een uur geactiveerd. Bij betaling via iDeal worden de vacatures automatisch geactiveerd.

In je dashboard onder bestellingen.

De vacatures die je plaatst op AV jobs voldoen aan de vereisten om automatisch te worden geïndexeerd door Google Jobs.

Als je in Google zoekt op bijvoorbeeld ‘Vacatures Amsterdam’, dan zie je de Google for Jobs-widget verschijnen. Heb jij een vacature geplaatst op AV Jobs voor Amsterdam dan verschijnt jouw vacature in deze widget.

Wil je liever dat wij de vacature plaatsing regelen, stuur dan je vacature of de verwijzing naar je online vacature naar ons toe en wij zorgen voor plaatsing.

We kunnen je helpen bij het opmaken van je bedrijfsprofiel. We maken dan meestal gebruik van jullie bestaande vormgeving op de website of op linkedin. Stuur even een mail naar support@avjobs.nl

Omdat elk vacaturepakket gekoppeld is aan een vacature bestel je voor elke vacature een nieuw vacaturepakket.

Op je persoonlijke dashboard beheer je de belangrijkste functies van jouw account bij AV Jobs. Je ziet daar in een handig overzicht het aantal actieve vacatures, hoeveel bezoekers er zijn geweest en hoeveel vacature-tegoed je nog hebt. In een grafiek staan de actuele aantallen bezoekers.

Hier staan al je vacatures.
Je ziet hier bij elke vacature het aantal sollicitaties/reacties via AV Jobs. Door op de knop bekijk te klikken kom je op de pagina met alle sollicitaties voor deze vacature.

Hier bekijk je alle reacties en bekijk je de details. Je kunt hier notities maken die alleen voor jou toegankelijk zijn.

Door op bewerken te klikken geef je dmv sterren (1-5) aan hoe geschikt je deze kandidaat vind voor deze vacature en geef je de status van de sollicitatie op.

Bij status kies je voor

nieuw / geïnterviewd / voorstel gedaan / aangenomen / afgewezen

In mijn bedrijven staan al je bedrijfsprofielen. Standaard heb je 1 bedrijfsprofiel maar heb je meer bedrijven/vestigingen stuur dan even een email naar support@avjobs.nl Je kunt hier: je bedrijfsprofiel bewerken / tijdelijk verbergen / helemaal verwijderen

Als je profielen bezoekt die je graag wilt opslaan voor later gebruik dan stel je die in als favoriet. Je kunt hier een persoonlijke notitie bij plaatsen. Via dit menu bekijk/verwijder je al je opgeslagen favoriete profielen.

In de vacaturerapportage staan alle details rond jouw vacature. Aantal keer bezocht, externe clicks zijn bezoeken vanaf andere websites. Klik op een vacature om deze te bekijken.

Hier staan al je eerder geplaatste bestellingen. Je vindt hier de besteldatum, de status en door op een bestelling te klikken kom je in de details van de bestelling

In de details bekijk je:

  • de factuur
  • bestel je een eerder pakket nog een keer
  • de facturatiegegevens.

Bij gerelateerde bestellingen vindt je de gekoppelde abonnementen.

Hier maak je een vacature aan. Als je dit voor de eerste keer doet zorg dan dat je al wel een bedrijfsprofiel hebt aangemaakt. Voor elke vacature kun je een cover afbeelding van minimaal 1600x200px uploaden.
Hier maak je eenmalig je bedrijfsprofiel aan. Heb je meer dan 1 bedrijf/vestiging laat het dan even weten. We voegen dan je andere bedrijven ook toe aan dit menu.

Meest gestelde vragen door kandidaten

Ja, standaard staat je profiel op ‘verborgen’ en via je dashboard wijzig je de zichtbaarheid. Klik op je profiel en daar zie je de optie om je profiel te verbergen/publiceren.

Ja, voor kandidaten is inschrijven bij AV jobs altijd gratis. Werkgevers betalen voor het online plaatsen van vacatures.

Hoewel AV Jobs een zusje van AV Job Recruitment is, zijn de kandidaat bestanden vanwege privacywetgeving nadrukkelijk gescheiden.

Sta je dus al ingeschreven bij AV Job recruitment en wil je ook online zichtbaar zijn voor alle aangesloten werkgevers bij AV Jobs, maak dan een account aan en plaats je persoonlijke profiel.

Via je dashboard houd je overzicht over jouw profiel.

Hier beheer je jouw profiel, je kunt het bekijken, bewerken, verbergen en verwijderen.

Hier beheer je jouw Vacature Alerts.

  • toon resultaten – hiermee krijg je direct de resultaten te zien van dit alert;
  • email – stuur direct een email met de resultaten;
  • bewerken;
  • aan-uit zetten;
  • verwijderen

Hier beheer je alle vacatures/bedrijven die je als favoriet hebt opgeslagen.

Bij deze optie bekijk je al je sollicitaties via de website.

Hier staan de resultaten zoals o.a. het aantal keren dat jouw profiel is bekeken.

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.