Over ons:

Grootste distributeur van audiovisuele oplossingen
Van Domburg Partners is in de Benelux de grootste value add distributeur van professionele displays en andere audiovisuele oplossingen van onder andere Samsung, LG, Sharp/ NEC, Dynascan en SMART voor de zakelijke markt. Wij bieden niet alleen de producten, maar ook onze kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Wij denken mee en zoeken naar een creatieve, originele oplossing. De personal touch in onze advisering is onze kracht.

De Midwich Group
Sinds september 2017 maakt Van Domburg Partners onderdeel uit van de Midwich Group, een specialistische distributeur voor audiovisuele en document management oplossingen. De Midwich Group heeft 13 kantoren in de UK, Duitsland, Frankrijk, Australasia, Spanje, Portugal en Nederland. Midwich heeft een uitgebreid portfolio met ruim 300 leveranciers en heeft langdurige relaties opgebouwd met meer dan 10.000 resellers. De Midwich Group is geregistreerd aan AIM (Alternative Investment Market) London Stock Exchange.

De oplossingen van Van Domburg Partners
Van Domburg Partners biedt via de ruim 700 aangesloten partners verschillende oplossingen op het gebied van Digital Signage, Collaboration en Presentation. Zoek samen met ons de passende partners voor uw project of word zelf partner.

Experience Rooms
Ervaar de mogelijkheden van onze audiovisuele oplossingen in onze experience rooms en laat u inspireren. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

Onze service: klant – kennis – kwaliteit – korte levertijd
Wij beschikken over grote vakkennis en door jarenlange intensieve samenwerking met onze partners hebben wij zeer veel ervaring met (grote) projecten met audiovisuele apparatuur. U kunt erop vertrouwen dat wij u deskundig adviseren, altijd met een personal touch. Doordat wij efficiënt onze voorraden beheren en we de producten door Van Domburg Transport laten vervoeren, kunnen wij snel leveren.

Onze service laat zich het best omschrijven met ons 4K-principe: klant, kennis, kwaliteit en korte levertijd. Deze combinatie maakt Van Domburg Partners uniek.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.