Over ons:

Al ruim 19 jaar is Think! AV het vertrouwde adres voor velen wanneer het gaat om het huren van audiovisuele techniek. Zo kunt u bij ons terecht voor de uitvoering van een totaalproductie, losse verhuur, of de verkoop of installatie van audiovisuele materialen. Alle facetten zitten bij ons onder één dak en daarom kunnen we in alle situaties snel schakelen.

De kracht van ons bedrijf zit met name in ons enthousiaste team van professionals dat ieder concept weet te vertalen in een totaalproductie.

Vooral de open communicatie, het écht meedenken en de flexibiliteit worden veelvuldig door klanten benoemd om ons bedrijf te typeren. Onze kerntaak is dan ook om de klant door middel van onze expertise en inzet volledig te ontzorgen.

Om dit mogelijk te maken kunt u bij Think! AV alle verschillende onderdelen die nodig zijn voor een totaalproduct huren; geluid, licht, beeld en rigging. Indien gewenst maken wij gebruik van ons sterke netwerk van partners voor de levering van stroom en podia. Alles om het u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Kijk in onze portfolio om een indruk te krijgen van onze projecten.

Schroom niet om te bellen of mailen met vragen, wij denken graag mee!

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.