Contact

Neem Contact op

  Over ons:

  Rent-All is het meest veelzijdige verhuurbedrijf in Europa van rigging, licht-, video- en audioapparatuur. Rent-All levert een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. Onze marktleidende merken, in combinatie met toonaangevende partners, maken elk evenement tot een succes. Van Noorwegen tot Turkije en van Rusland tot Portugal: wij zijn ‘Your equipment supplier in Europe’.

  Naast het hoofdkantoor in Bemmel heeft Rent-All vestigingen in Amsterdam, Lier (BE), Castrop-Rauxel (DE) en Nürnberg (DE). Rent-All is zowel veelzijdig als innovatief. De interne technische dienst ontwikkelt oplossingen die aansluiten bij de vraag van de klant. Dat maakt ons een van de weinige grote verhuurders die blijven investeren in nieuwe producten en technieken.

  Bedrijf Overzicht
  Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

  Bestelling

  Bestelling

  eerst een keer proberen?

  Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

  inloggen of registreren

  login

  Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

  registreer

  Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.