Over ons:

PHANTA VISION opgericht in 1990 door filmproducent Petra Goedings en filmeditor JP Luijsterburg, is een inspirerende partner voor audiovisuele projecten in de culturele, zakelijke en educatieve sector.

PHANTA VISUAL ontwikkelt audiovisuele installaties voor musea, congressen, theaters, beurzen en bedrijfspresentaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Tot onze klanten behoren onder andere het RIJKSMUSEUM, ARTIS, HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM, FOTO MUSEUM en de FLORIADE.

PHANTA VISION is gevestigd in Amsterdam in een voormalig schoolgebouw aan de Gijsbrecht van Aemstelstraat. Hier werkt ervaren en opkomend talent samen aan diverse producties met liefde en nieuwsgierigheid voor het vak

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.