Over ons:

Wij maken toegankelijke en relevante programma’s voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Andere Tijden, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. We zijn een publieke omroep met wettelijke taken, zonder leden en onafhankelijk. De NTR is ontstaan uit een fusie van NPS, Teleac en RVU.

Wij streven ernaar om inspirerende programma’s te maken, die een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. Dit doen wij vooral op het gebied van (achtergrond)informatie, cultuur en educatie. We hebben een divers programma-aanbod, met oog voor thema’s en doelgroepen die onderbelicht dreigen te blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Wij zijn breed verankerd in de samenleving, o.a. via nauwe samenwerking met tal van maatschappelijke en culturele organisaties. Van het Holland Festival tot het Rijksmuseum, van HandicapNL tot de Nationale Opera. De waarden en taken van de NTR sluiten aan op de prioriteiten van de NPO (journalistiek, drama, documentaires, jeugd, kennis en cultuur). Daarmee staat de NTR in het hart van het publieke bestel.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.