Over ons:

Wat Livingprojects doet? Imponeren, verbazen, een verhaal vertellen. Dat doen we met technieken in licht, geluid, beeld.

Imponeren, verbazen, een verhaal vertellen. Dat doen we met technieken in licht, geluid, beeld en geur. We mixen het met vakmanschap, pure toewijding en creativiteit. Wat je krijgt? Een WOW! Een technische en conceptmatige oplossing. Een permanente indruk waarmee we raken. Voor klanten die zo het verschil willen maken.

Noem ons visionair, fantasierijk, verwonderend. Dat mag. Uiteindelijk zijn we gewoon een stel techneuten, die blij worden van gecompliceerde vragen, lichtberekeningen, ingewikkelde engineering en techtalk. Maar vooral van mooie dingen maken. Een beetje nerd, maar wat kan ons het schelen. Uiteindelijk vraag jij jezelf met grote ogen en een even grote glimlach af: “hoe hebben ze dat gedaan?” Het lijkt zo moeilijk. Dat is het ook. Daarom mogen we best zeggen: we add WOW.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.