Kinly

Working together. Everywhere.

Contact

Neem Contact op

  Over ons:

  Bij Kinly komen we elke dag naar ons werk omdat we mensen willen betrekken bij een wereld van mogelijkheden. Voor ons betekent dat een naadloze en betrouwbare ervaring bieden waardoor mensen op verschillende plaatsen en in verschillende ruimtes kunnen samenwerken. Dit zie je ook terug in onze merkbelofte; Samenwerken. Overal.

  Onze rol

  Tijd is kostbaar en tijden veranderen. We staan ​​aan het begin van de vierde industriële revolutie. We staan ​​voor een enorme verschuiving in waar we mee werken en hoe we werken, maar we moeten nog steeds samenwerken.

  De mensen met wie we werken en onze klanten zien dit en begrijpen dat we niet alleen tools nodig hebben, maar ook dat we de juiste tools nodig hebben om efficiënt te werken. Er zijn tegenwoordig veel opties op de markt, maar het vinden van de juiste kan lastig zijn. Kinly helpt jouw bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Uiteindelijk bieden we vertrouwd advies, een naadloze ervaring en verbeterde workflow voor onze klanten door middel van veilige en flexibele samenwerkingsoplossingen die het gemakkelijker maken om nauwer samen te werken.

   

  Bedrijf Overzicht
  Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

  Bestelling

  Bestelling

  eerst een keer proberen?

  Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

  inloggen of registreren

  login

  Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

  registreer

  Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.