InAVate

Dé partner voor het inrichten van uw audiovisuele ruimte(s)

Contact

Neem Contact op

  Over ons:

  InAVate audio & video solutions levert en installeert audiovisuele oplossingen die zodanig zijn samengesteld zodat u efficiënt en effectief uw werk kunt uitvoeren. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele oplossingen. Wij bouwen met onze klanten graag een langdurige vertrouwensrelatie op en maken gebruik van onze kennis en ervaring om vernieuwende oplossingen voor onze klanten te bedenken en te implementeren. Wij hebben duurzaamheid, eenvoud en gemak hoog in het vaandel staan bij de inrichting van uw ruimte waarbij we streven naar de perfecte balans tussen techniek en gebruiksgemak. Oplossingen die perfect zijn afgestemd op de aanwezige behoefte.

  Wij hebben in de afgelopen jaren al vele toonaangevende en complexe audio- en video-installaties mogen ontwerpen en zijn met onze VCA-certificering een betrouwbare partner die altijd een uitstekende kwaliteit kan garanderen.

  Onze specialismes: LED Monitoren ✦ Draadloos Presenteren ✦ Projectie ✦ Digital Signage (narrowcasting) ✦ Audio ✦ Video- en Audioconferencing ✦ Videowalls ✦ LED Walls ✦ Ruimte Reserveringssystemen ✦ Bediening en Domotica ✦ Live Streaming ✦ ICT ✦ Akoestiek ✦ AV Meubilair.

  Bedrijf Overzicht
  Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

  Bestelling

  Bestelling

  eerst een keer proberen?

  Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

  inloggen of registreren

  login

  Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

  registreer

  Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.