Over ons:

Al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van zakelijke, publieke en theater events.

Ieder (bedrijfs)evenement of publieksproductie is maatwerk. Of het nu gaat om awardshows, congressen, beurzen, complete televisieshows, productpresentaties of feesten in alle soorten en maten in binnen- en buitenland. Focus verandert uw evenement in een waar spektakel!
Uw creatieve idee, ons uitgangspunt! Focus heeft een speciale afdeling Events. De accountmanagers en technisch producenten hebben ervaring met vele locaties, en kunnen u uit ervaring adviseren en informeren over de mogelijkheden van licht-, geluid-, video- en hijstechnische apparatuur. Daarnaast betrekken zij indien gewenst ook andere toeleveranciers bij uw productie, zodat Focus de gehele technische productie van uw evenement uit handen kan nemen.

Door Focus in een vroeg stadium bij uw productie te betrekken, kunnen zij u de ervaring en professionele aanpak van audiovisuele techniek bieden, en wordt de productie in detail doordacht en voor geproduceerd. Door de flexibiliteit van de organisatie kan Focus echter ook de uitdaging van het laatste moment aan en staan wij graag voor u klaar; iedere dag, elk moment

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.