Over ons:

E-WISE is de grootste aanbieder van online nascholingen in een markt die zich razendsnel ontwikkelt. We zijn misschien wel het beste te vergelijken met Netflix. Ons aanbod bestaat uit meer dan 1300 online cursussen, waarmee we ruim 20 doelgroepen bedienen in de medische-, financiële-, juridische- en onderwijssector. Onze abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod met cursussen van hoge kwaliteit. Hiermee zijn we een aantrekkelijk alternatief voor bijeenkomsten van traditionele scholingsaanbieders. Dit wordt gedaan vanuit de volgende merken: E-WISE, CME-Online, PE Academy en PO-Online.

Met ruim 20 jaar ervaring, 50.000 cursisten en 800.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online nascholing voor professionals. Vanuit Utrecht werken we in een modern kantoor met ongeveer 90 collega’s aan het vergroten van ons succes. Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT-ontwerpers en een designafdeling, zijn we in staat snel in te spelen op de kansen die de markt ons biedt. E-WISE Nederland is een gezond, dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien we explosieve groei.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.