Over ons:

Hi. Wij zijn Discovery Benelux, maar zeg maar Discovery. Je kent ons ongetwijfeld van de Olympische Spelen op Eurosport en de populaire Discovery-programma’s, als Deadliest Catch en Salvage Hunters. Maar natuurlijk ook van TLC-programma’s als Say Yes To The Dress en Cake Boss én die spannende moordzaken op ID.

Maar we zijn nog veel meer. Want wist je dat we daarnaast ook nog de zenders Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 2 en Discovery World van inspirerende programma’s voorzien? Bekijk hier ons hele portfolio aan merken.

Dat doen we allemaal vanaf de culturele hotspot aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Met een gedreven team van meer dan 40 media professionals. Want we mogen dan wel onderdeel zijn van het wereldwijde Discovery (goed voor 3 miljard kijkers in meer dan 220 landen en gebieden!) onze focus in Amsterdam is toch vooral gericht op de kijker in Nederland, België en Luxemburg.

Dat is ook terug te zien in de lokale producties als De Haven van Rotterdam, Say Yes To The Dress Benelux en de hilarische reeks over het leven van Louisa & Rowan. Programma’s waar we trots op zijn en waarvan we er graag nog meer maken in de toekomst.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.