Over ons:

BIS|Econocom optimaliseert en versnelt de digitale transformatie van bedrijven en instellingen en brengt mensen plaats- en tijdonafhankelijk samen. Met een unieke combinatie van technologische en financiële expertise maken wij organisaties (meer) slagvaardig en wendbaar en vergroten we de beleving en het succes van deze organisaties.

Als onderdeel van de internationale Econocom Group is onze werkwijze persoonlijk, concreet en we zetten altijd een stap extra. We zijn moedig, oprecht en anticiperend en deze kernwaarden zijn de rode draad in al onze samenwerkingen.

Bij BIS|Econocom in Nederland zijn ruim 160 professionals actief in verschillende, elkaar ondersteunende, activiteiten. We zijn gevestigd op drie verschillende locaties: Utrecht, Barendrecht en Ridderkerk. Samen leveren wij de beste oplossingen en services aan duizenden grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.