Over ons:

In 2015 is Avesqo opgericht met als doel om kennis op AV, Video Conference gebied en integratie vraagstukken aan te bieden aan resellers. Zo zijn we een distributeur van kennis en support diensten geworden. We stelden op deze manier andere partijen in de markt in staat om video conference en audiovisuele oplossingen te verkopen zonder dat zij zelf de kennis in huis te hebben.

De ervaringen als white labelled distributeur van kennis hebben ons geleerd dat de juiste afstemming over oplossing en de benadering van de implementatie   “key”  zijn voor een goed verloop van een project. We zijn er zelf heel goed in geworden om de communicatie wensen van bedrijven in technische oplossingen te vertalen, deze te implementeren en te ondersteunen. Avesqo is op deze manier gegroeid tot een bedrijf met een gerenommeerde plaats in de markt. Met name op het snijvlak van IT en AV hebben we unieke kennis en ervaring, die we door scholing en trainingen continu op het hoogste niveau houden. Vervolgens zorgen we er ook voor, dat deze oplossing in begrijpelijke taal aangeboden wordt, waarbij gebruikersgemak van de oplossing primair is. Kortom; een benaderbare partner, waar makkelijk mee samen te werken is en de best passende kwaliteit biedt.

En dit vinden eindgebruikers ook. En door deze klantvraag hebben wij in 2020 ook besloten om vraagstukken van eindklanten direct aan te gaan en op te lossen. Wij hebben hiermee een unieke positie in de markt: Een aanbevolen partner door fabrikanten, met unieke ervaring op gebied van videoconferencing en alles wat met vergaderen en communiceren te maken heeft. Op deze wijze bouwen we op succesvolle wijze ons klantportfolio uit en kunnen we de eindgebruiker zowel audiovisuele en videoconferencing apparatuur en diensten leveren.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.