Over ons:

De AVEQ groep biedt u een voor Nederland unieke mix van specialisten in communicatie, ontwerp en presentatie op één locatie. AVEQ show, theatre & congress facilities staat voor de verzorging van techniek voor live communicatie: de verhuur en verkoop van audiovisuele middelen voor congressen, shows, theater, vergaderingen en evenementen. AVEQ Communicatie,online & design is een full-service reclame- en designbureau met in eigen huis productiefaciliteiten voor audiovisuele producties, interactieve media en fotografie.

AVEQ Communicatie, online & design ontwikkelt en produceert als full-service reclame- en ontwerpbureau communicatieconcepten voor alle branches en doelgroepen. Bijzonder van ons bureau is dat we interactieve media, fotografie, grafisch ontwerp, film, audio en media-inkoop allemaal binnen onze groep zelf aanbieden.

We kunnen voor u dus als one-stop-shop fungeren, met de meerwaarde van een op elkaar ingespeeld team. Samen met u en met een krachtenbundeling van verschillende disciplines komen we tot een strategie en creatieve oplossingen voor effectieve communicatie.

AVEQ Show , theatre & congress facilities is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het verhuren, verkopen en installeren van professionele beeld-, licht- en geluidsapparatuur.

AVEQ Rental is totaal-techniekleverancier. Dit betekent voor onze opdrachtgever dat er één aanspreekpunt is voor de totale techniekbehoefte en dat AVEQ alle apparatuur uit eigen verhuurvoorraad kan aanbieden. Desgewenst met technische ondersteuning door specialisten.

AVEQ Sales is system integrator en ontwerpt, bouwt en certificeert turnkey audiovisuele installaties voor de zakelijke markt. AVEQ is erkend dealer van een groot aantal topmerken op het gebied van professionele geluid-, licht- en videoapparatuur.

Bedrijf Overzicht
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

Bestelling

Bestelling

eerst een keer proberen?

Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

inloggen of registreren

login

Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

registreer

Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.