Contact

Neem Contact op

  Over ons:

  Allrent ICT Solutions is een ICT verhuurbedrijf voor de zakelijke markt, overheid en semi-overheid instanties. Wij bieden onze klanten de beschikking over de juiste en optimale invulling van tijdelijke ICT-wensen voor hun organisatie of relaties. Wij verhuren apparatuur voor enkele maanden of voor een paar uur. Of u nu honderden stuks nodig heeft of slechts één.

  Korte termijn levering van top producten Vanuit servicegerichtheid, klantgerichtheid en onvoorwaardelijke drive voor de klanten, de collega’s en het bedrijf bouwt Allrent ICT Solutions al jaren aan een indrukwekkende reputatie.

  Wij zijn gespecialiseerd in het op korte termijn organiseren, installeren, managen en supporten van een complete IT omgeving. Of het nu gaat om het leveren van PC’s en laptops met de nieuwste software, complexe netwerken, presentatiesystemen en imposante videowalls, printers en randapparatuur of andere ICT producten.

  Onze klanten Wij werken voor grote organisaties, landelijke bedrijven, internationale organisaties , MKB, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven, maar ook voor bedrijfsstart-ups en tijdelijke projectorganisaties.Alrent ICT Solutions bedient niet alleen de Nederlandse markt, maar ook de Europese markt. Wij reizen met onze ICT oplossingen met onze klanten mee. Zodat u altijd de beschikking hebt tot hoogwaardige producten en oplossingen die werken.Met veel van onze klanten werken we al jaren intensief samen. Deze duurzame relaties zijn tot stand gekomen dankzij jarenlange samenwerking op hoogwaardig niveau. Eenmaal klant van Allrent ICT Solutions, altijd klant van Allrent ICT Solutions. Allrent IT en Audiovisueel Rental Solutions Altijd op vol vermogen

   

  Bedrijf Overzicht
  Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren. Door de website te gebruiken accepteer je onze cookies.

  Bestelling

  Bestelling

  eerst een keer proberen?

  Wil je eerst een keer gratis proberen? vul je gegevens in en vraag met dit formulier een persoonlijke code aan waarmee je 1 vacature 2 weken gratis online zet.

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn hierop van toepassingy.

  inloggen of registreren

  login

  Voer je inloggegevens in en ga direct naar je dashboard.

  registreer

  Als je nog geen werkgever account hebt kun je hier registreren.